Tuesday, 7 February 2012

BARISAN NASIONAL TETAP MENDAHULUKAN RAKYAT

 Keperihatinan kerajaan BN kepada Rakyat melalui "Bantuan Rakyat 1 Malaysia"  membuktikan apa yang dijanjikan oleh KERAJAAN BN  BUKANnya " omong kosong " seperti janji2 Parti Pembangkang. Bantuan yang disalurkan adalah untuk RAKYAT khususnya yang berpendapatan rendah serta meringankan beban hidup rakyat memandangkan kos sara hidup yang semakin meningkat . tapi biasalah....... dimata pembangkang...apa pun yang dibuat oleh KERAJAAN BN semuanya tak betul. Mereka ja yang betul...... tapi memang betul la yang parti pembangkang tu "TAK BETUL"!!!!!!!!!..

Macam2 diaorg cakap, kononnya bantuan ni adalah umpan pilihan raya... huiiiiiiiii....apa sal la ekau orang ni banggang sangat. Aku mau bagi tahu .... KERAJAAN BN memang MAMPU menolong rakyat...jadi jgn la dengki pula.  

Kalau tak mampu buat seperti yang KERAJAAN BN buat.....baik diam2... jgn jadi "TIN KOSONG"... bunyi ja kuat tapi tak bawa apa2 faedah.

Kepada rakyat semua....lukan sadap ingin berpesan....... Negeri kita jauh berubah sejak KERAJAAN BN mengambil alih tampuk pemerintahan pada awal 1990-an. Ini mencerminkan KEIKHLASAN kepimpinan parti yang berusasha meyakinkan rakyat selaras agenda pembangunan yang dirancang dan dilaksanakan. 

"Oleh itu..... JANGAN KITA PERSIAKAN KERAJAAN BN YANG BEGITU PERIHATIN & MEMBANTU RAKYAT ".

2 comments:

 1. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya
  (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))  Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

  ReplyDelete

 2. شركة تنظيف منازل بالجبيل افضل شركة خدمات منزلية بالجبيل نظافة شاملة مع التعقيم والتلميع وابادة الحشرات شركة تنظيف بالجبيل شركة المثالية هي افضل شركة نظافة بالجبيل والمنطقة الشرقية تقدم لعملائها افضل جودة وارخص الاسعار بالاضافة الي تقديم الخدمات من خلال عمالة مدربة وذات خبرة كبيرة بمجالات التنظيف ومكافحة الحشرات , فلا تتردد في الاتصال بشركة تنظيف بالجبيل للحصول علي كل ما هو مميز ولضمان الحصول علي منزل امن نظيف راقي خالي من المواد الضارة والميكروبات

  شركة تنظيف منازل بالجبيل
  شركة تنظيف بالجبيل

  ReplyDelete